Over Karin Maat

Wie is KaSa Office Support?

Mijn naam is Karin Maat en ik ben professional organizer en ik ben de oprichter van KaSa Office Support. Een professional organizer brengt structuur aan in het leven van andere mensen. Die structuur brengt rust en ruimte in de hoofden van mensen, waardoor je veel vrijer kan werken en echt met je werk bezig kan zijn.

Ik heb de opleiding HEAO Commerciële Economie gedaan en jarenlang commerciële functies bekleed bij een groot telecombedrijf. Ik merkte echter dat mijn hart lag in het ondersteunen. Daarvoor heb ik de opleiding HBO Office Management gevolgd. Ik heb daarna voor verschillende bedrijven verschillende afdelingen gecoördineerd en aangestuurd.

Mijn passie voor structuur brengt orde en rust

Mijn passie ligt hierbij in het aanbrengen van structuur om zodoende rust en orde binnen  de organisatie te creëren en het management te ontzorgen.

De laatste jaren merk ik dat niet alleen bedrijven behoefte hebben aan dit soort ondersteuning maar dat daar op het thuisfront ook steeds meer behoefte aan is. Tweeverdieners met of zonder kinderen, sportclubjes, sociale activiteiten: we willen niets missen, waardoor orde, structuur en overzicht beetje bij beetje verdwijnt. Hier kan ik mijn passie en talenten kwijt!

Van het omzetten van het papieren archief tot een digitaal archief het ontwikkelen en verbeteren van processen, het beheren van agenda’s tot het bijhouden van websites en marketingmateriaal: ik vind overal een uitdaging in!

Mijn missie: iedereen een opgeruimde plek.

Werkwijze

Iedere situatie vereist z’n eigen aanpak. Daarom begin ik altijd met een intakegesprek. Enerzijds om zelf een beeld te kunnen vormen van de situatie ter plekke en anderzijds om duidelijk te krijgen wat voor resultaat men voor ogen heeft.

Dat is mijn startpunt. Van daaruit werk ik verder en stem het plan van aanpak af op jouw wensen. Het is net als met een kledingstuk: als het niet goed past wordt het ook niet gedragen.
Ik wil graag vooruitgang zien en ga daarom voor resultaat. Natuurlijk is er tijd voor een stukje gezelligheid, maar uiteindelijk gaat het om het eindresultaat.

Als de klus geklaard is, heb je mij niet meer nodig. Toch zal ik altijd na enig moment contact opnemen voor een korte evaluatie. Pas je het systeem nog toe? Werkt iets misschien toch niet zo prettig als je in het begin dacht? Zijn er nog vragen over je systeem?  Ik vind het belangrijk dat de handvatten die ik heb aangereikt ook daadwerkelijk voor jou werken!

Jij staat dus centraal bij het opruimen.

Ik ontzorg jou door samen met jou te kijken naar wat jij nodig hebt met betrekking tot het organiseren van je administratie, werkplek, huis of schuur. Kijk bij mijn diensten voor mijn volledige aanbod.
Ik kijk daarvoor naar jou: wie ben jij en waar heb jij behoefte aan? Daarbij ga ik uit van wat voor jou werkt. Als je bijvoorbeeld aan de eettafel in je eetkamer werkt, dan heeft het geen zin om een werkkamer op zolder in te richten. Werk je het liefst met bakjes en mappen, dan zal ik je niet aanraden om kastjes te kopen.

Ik richt mij voornamelijk op de regio Haaglanden: woon je in Zoetermeer, Den Haag, Delft of andere omliggende steden zoals Benthuizen, Pijnacker of Nootdorp, dan help ik je met het opruimen en organiseren van je spullen.

Harmonie, rust, reinheid en regelmaat

De naam Maat is in iets andere vorm gelijk aan de naam Ma’at. De Egyptische godin van de regelmaat. En als er regelmaat is, dan zijn rust en reinheid niet ver te zoeken.

Rust: als je administratie op orde is, creëer je rust in je hoofd.

Reinheid: je kunt je bureau makkelijker schoonmaken omdat alles een vaste plaats heeft.

Regelmaat: door een goede planning komt je werk af en hoef je je niet druk te maken om naderende deadlines.

Mocht je interesse hebben in een opgeruimde werkplek, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

 

De noodzakelijke bronvermelding voor de plaatjes:
photo credit particulieren: Bandit Queen via photopin cc
photo credit ondernemers: dblancquaert via photopin cc
photo credit nabestaanden: Mc Glen via photopin cc