Voor particulieren

bakje met bonnen

   Orde in en om je huis

   “Wat kan een mens veel verzamelen.” Bijna iedereen kent wel deze verzuchting als je gaat verhuizen. Tijd om op te ruimen. Ik kan je daarbij helpen: ik breng orde in de chaos op de zolder, in de kelder, in je kasten en in je schuur.

   Orde in je administratie

   Zit jouw administratie in een oude schoenendoos? Ben je het overzicht in je verzekeringen kwijt? Ook dat kan ik op orde brengen. Dit is bijvoorbeeld handig als je je belastingen moet invullen of als je naar (gemeentelijke) instanties moet die bepaalde papieren van jou nodig hebben. Dan heb je alles overzichtelijk bij elkaar en hoef je niet meer te zoeken naar dat ene formulier. In overleg met jou ruimen we samen al je papieren op en maken we een voor jou handig systeem om alles op orde te houden.

   Orde in je planning

   Het hebben van een planning is voor veel mensen essentieel om de dag door te komen. Maar het opstellen ervan is niet altijd even makkelijk. Dankzij mijn organisatorisch talent kan ik een realistische planning opstellen met haalbare doelen per dag, week of maand. Afhankelijk van jouw wensen en in overleg met jouw workflow.

   Diensten voor senioren

   In deze wereld wordt alles steeds meer gedigitaliseerd. Voor sommige senioren is dat niet meer bij te houden. Ik kan helpen op twee verschillende manieren:

   1. Hulpverlening thuis
    Sommige overheden en andere instanties zijn lastig te bereiken en doorgronden. Ik kan je daarbij helpen door de lastige telefoontjes over te nemen. Verder kan ik helpen met het openen en doornemen van de post en het ordenen van brieven en polissen in een voor jou handig systeem.
   2. Begeleiding en ‘personal shopping’
    Hierbij kun je denken aan persoonlijke begeleiding en hulp bij het kopen van schoenen, kleding, wasmachines en andere apparatuur, de dagelijkse boodschappen en alles waarbij je steun of gewoon gezelschap kunt gebruiken. Maar ook voor een dagelijkse wandeling ben ik beschikbaar.

   Voor meer informatie of een offerte kun je contact opnemen via het contactformulier.

   Categories: Diensten, Slider