Voor ondernemers

buro met papier

   Als zzp’er komt er veel op je af: rekeningen, belastingdienst, KvK. Ik help zzp-’ers en startende bedrijven om de werkplek op te zetten en in te richten. Daarnaast kan ik je helpen met het op orde krijgen van je agenda en de informatie die je binnenkrijgt.

   Begeleiding bij migratietrajecten

   Naast het opruimen en inrichten van de werkplek kan ik ook helpen bij migratieprojecten. Denk hierbij aan het overzetten van internet en telefonie als je met je werkplek naar een andere locatie verhuisd. Ik zoek voor je uit wat de mogelijkheden zijn en begeleiding van het gehele traject behoort tot de mogelijkheden.

   Projectmanagement

   Ook bij projectmanagement kan ik organisatiebrede ondersteuning bieden. Ik stuur bijvoorbeeld de verhuizing met betrekking tot ICT en telefonie aan: in samenspraak met de klant vergelijk ik de voorwaarden en adviseer bij het maken van de beslissing. Wat past er bij deze klant rekening houdend met het budget en wensen.

   Wil je weten wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

   Categories: Diensten, Slider